De missie en visie van Goed uit Elkaar

Goed Uit Elkaar biedt hulpverlening op maat bij vraagstukken rond verschillende vormen van uit elkaar gaan. Ook bieden wij professionele mediation in die gevallen waarbij dat toepasselijk of gewenst is. Hierbij streven wij naar het maken en vastleggen van afspraken die voor beide partijen acceptabel en duurzaam zijn.

Deze persoonlijk gerichte hulpverlening heeft als doel zaken vanuit de één loketbenadering aan te pakken. Nadat uw hulpbehoefte is uitgesproken, verbinden wij u met de specialisten die u het beste kunnen helpen, zodat u niet zelf op zoek hoeft te gaan.

Onze visie

Wij geloven in de mogelijkheid om op een respectvolle manier uit elkaar te gaan. Dat daarbij hulp gewenst is, is realistisch. Het is een ingewikkelde en emotionele tijd.

Dit is niet alleen in het belang van u zelf, maar zeker ook in het belang van kinderen en zelfs voor uw directe omgeving. Daar waar wij geen superspecialisten zijn, verwijzen wij u graag door naar gespecialiseerde collega’s die zich dagelijks verdiepen in hun expertise. (Bv financieel, juridisch etc.)

De voordelen van onze aanpak

Goed Uit Elkaar biedt ondersteuning bij iedere fase van uit elkaar gaan. Welke ondersteuning wij bieden hangt af van uw behoefte en uw situatie.

Onze erkende MfN register mediators kunnen in deze situaties bijdragen, om in goed overleg afspraken te maken en deze voor u vast te leggen.

Vervolgens zullen wij bij grotere financiële vraagstukken of berekeningen, adviseren u te laten helpen door een financieel specialist, Dat kan binnen ons netwerk. En voor juridische vraagstukken en het definitief indienen van de scheiding, verwijzen we u door naar een gespecialiseerde advocaat.

Deze aanpak heeft diverse voordelen:

  • Het voorkomt onnodig hoge kosten doordat u niet in een te vroeg stadium bijvoorbeeld al een advocaat inschakelt (of beiden 1 advocaat in de hand heeft genomen);
  • U beiden krijgt de regie over uw eigen situatie;
  • Het biedt overzicht en brengt alle mogelijkheden duidelijk voor u in kaart;
  • Er is één contactpersoon/ coach die u door het gehele proces begeleidt;
  • U hoeft niet zelf te zoeken naar specialisten;

Onze aanpak is persoonlijk, laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk.

Wie zijn wij

Goed Uit Elkaar is opgericht in 2012 door Rebecca Luyf (ADR-familiemediator en coach) en Rebecca Leeuwenberg (MfN register en rechtbank mediator in straf- en familiezaken). Beiden mediators uit Amsterdam die besloten om hun professionele ervaring te bundelen om mensen die uit elkaar gaan, te begeleiden.

Wilt u meer weten over hun achtergrond en motivatie? Bekijk dan hier hun persoonlijke profielen