Echtscheiding mediaton in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem en omstreken

Wilt u een(echt)scheiding aanvragen, maar weet u niet precies waar u moet beginnen? Heeft u de eerste stappen al gezet, en bent u op zoek naar specialisten die het verdere verloop van uw echtscheiding in Amsterdam, Haarlem en omstreken kunnen begeleiden?

Goed Uit Elkaar biedt advies en hulp bij (echt)scheiding in Amsterdam en omstreken. Hierbij hanteren wij een bijzondere manier van werken die speciaal is ontwikkeld om u zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen.

Onze dienstverlening beperkt zich niet tot één facet van het uit elkaar gaan, maar biedt hulp op alle praktische, financiële, emotionele en juridische zaken die bij uw (echt)scheiding aan bod kunnen komen.

Als MfN register mediator moet je een geaccrediteerde opleiding tot basismediator en de specialisatie opleiding hebben afgerond en behaald. Het MfN is het Nederlandse kwaliteitsregister van mediators, is specifiek voor onafhankelijk tuchtrecht aangesloten bij de Stichting Tuchtrechtspraak voor de beroepsgroep mediators.

De meest uitgebreide hulpverlener voor (echt)scheiding in Amsterdam , Haarlem en omstreken

Vroeger moest men voor hulp bij (echt)scheiding altijd zelf op zoek naar gekwalificeerde hulpverleners. Dit tijdrovende proces behoort dankzij de unieke totaalvisie van Goed Uit Elkaar tot het verleden. Door samen te werken met diverse specialisten zijn wij in staat om de meest complete dienstverlening op gebied van (echt)scheiding in Amsterdam, Haarlem en omstreken te bieden.

Wij werken samen met Gertjan van Valen. MfN register mediator in familiezaken. Gespecialiseerd in financiële zaken en volgt de opleiding EFT (emotioneel Focussed Therapy). Daarnaast hebben wij een goed en betrouwbaar netwerk van specialisten gericht op kindertherapie en op juridisch, financieel en emotioneel gebied, waarmee wij al jaren samenwerken en indien passend naar doorverwijzen.

Mediators combinatie Midden-Nederland zijn goed te bereiken vanuit ondermeer Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn, Zaandam, Purmerend, Landsmeer, Badhoevedorp, Hoofddorp, Diemen, Weesp, Muiden, Abcoude, Hilversum Laren, Blaricum Amersfoort e.o.